Quote

“Ik voel me serieus genomen en niet veroordeeld. Loes is duidelijk

in haar uitleg en geeft informatie en advies op maat.”

Begeleiding bij  levensstijl- en voedingsverandering

Omdat er een auto-immuunziekte bij mij werd vastgesteld ben ik mij gaan verdiepen in voeding.
Ik herondekte het zelf-genezend vermogen van mijn lichaam en realiseerde me dat voeding een groter effect heeft op mijn gezondheid dan ik me bewust was. Ik ben weliswaar nog niet genezen, maar al een aantal jaren pijnvrij en minstens zo belangrijk: vrij van medicijnen.

Zoals bekend zijn veel ziektes gerelateerd aan een slechte leefstijl met veel stress en ongezonde voeding. Daarnaast zijn er veel kinderen en volwassenen met overgewicht met alle gevolgen van dien.

Mijn methode is er op gericht, stap voor stap over te gaan naar een gezondere leefstijl en een gezonder voedingspatroon zonder al te veel calorieën te tellen. Het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt aangesproken en je komt op een natuurlijk gewicht met blijvend resultaat. Zowel bij overgewicht als bij ondergewicht.

Wat is nou eigenlijk voedsel dat echt gezond voor mij is? Wat kan ik nu wèl kopen en wat zou ik beter kunnen laten liggen? Veel gehoorde vragen.
Omdat er in de winkel een enorm assortiment wordt aangeboden vinden veel mensen het lastig om hun
keuze daarin te bepalen. En dan die kleine lettertjes op die verrpakkingen met al die E-nummers!
Daarin kan ik je uitstekend wegwijs maken. En als je wilt is het zelfs mogelijk dat ik met je meega naar de winkel om samen met jou gezond boodschappen te doen.